5 tipp az életmódváltás elkezdéséhez

Amikor egészséges életmódra vált az ember, minden olyan nehéznek tűnik első látásra. Minden adagra, minden tápanyagra külön odafigyelni, na meg az a sok tiltás… pedig sok pici apró lépésben haladva, ezek a dolgok teljesen az életed részévé válnak. Olvasd el a tippjeinket:

Cseréld le a cukrot!

A feldolgozott élelmiszerekben úgyis van rengeteg. Használj steviát, eritritolt, vagy más nullkalóriás édesítőszert.

Fogyassz naponta minimum 2 liter folyadékot!

Ami lehet víz, tea, vagy különböző cukormentes, de valóban cukormentes italok! Nagyszerű választások lehetnek az edzőtermekben kapható gyümölcsös italok.

Étkezz naponta ötször, keveset!

És találd meg a Neked legmegfelelőbb diétát. Rengetegféle finomságot lehet készíteni a protein porokból is, de paleos alapanyagokból is.

Mozogj!

Bármit! Csak kezdd el! Sétálj, ússz, próbálj ki új mozgásformákat, tapasztald meg, hogy mi az, amit szívesen csinálsz. És csináld rendszeresen. Ja és egygyakran ismételt jótanács, érdemes megfogadni: „Az edzések alkalmával különösen arra kell odafigyelni, hogy elkezdődjön!”

Önismeret, gondolat-nagytakarítás.

A méregtelenítés és a salakanyag-eltávolítás nem csak a fogyókúrában fontos, a gondolatainkra is ráfér! Miért? Naponta sok százezer gondolat fut át az agyunkon, és egyáltalán nem mindegy, hogy mely gondolatok lesznek az uralkodóak. A gondolatainkból lesznek a szavak, majd tettek, és már meg is teremtettük életünk helyzeteit.