Tonhalas avokádó

Ez a finom, gyors és egészséges recept akár vacsorának is beillik.

Hozzávalók:

  • avokádó
  • tonhalkonzerv
  • zöldhagyma
  • bors
  • olívaolaj
  • koktélparadicsom

Elkészítés:

Az érett avokádókat vágd ketté, a magjukat távolítsd el. Egy tonhalkonzerv tartalmát villával törd össze, adj hozzá apróra vágott zöldhagymát, sót, borsot, és ha nagyon száraz, egy evőkanál olívaolajat is. Végül forgass bele egy marék félbe vágott koktélparadicsomot.

Halmozd a tonhalas keveréket az avokádókba, a kivágott mag helyére, és körülbelül 8 percre tedd őket előmelegített sütőbe. Tálaláskor kanalazd ki a finom gyümölcsöt a héjából, és esetleg pirítóst is ropogtathatsz mellé.